MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Binnen Schilderwerk

Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam is door jarenlange ervaring en kennis in staat in staat om mooi binnenschilderwerk af te leveren. Dagelijks doen wij ons uiterste best en garanderen u schilderwerk van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Als u besluit uw schilderwerk voor binnen door ons te laten uitvoeren dan kunt u er van op aan dat wij dit tot in de puntjes verzorgen. Wilt u eerst een kleur advies of een indicatie van de kosten of doorlooptijd neemt u dan gerust contact met ons op.

Voorbeelden:

Onze klanten:

Wij werken voor particulieren, bedrijven, stichtingen, VVE‘s. Wij kunnen iedere klus van zeer groot tot klein aan. De door ons uitgevoerde opdrachten lopen dan ook erg uiteen. Of het nu gaat om een 2 kamer appartement 3 hoog achter tot complete bedrijfshallen, musea, kerken en bioscopen, zelfs vakantie parken. Onze werkzaamheden variëren van binnenschilderwerk aan:

  • Muren
  • Plafonds
  • Trap
  • Kozijnen
  • Deuren

Omdat buitenschilderwerk afhankelijk is van weersinvloeden en binnenschilderwerk over het algemeen het hele jaar door kan gebeuren zijn en vaak gunstige winter tarieven voor het schilderwerk in deze periode, vraag er gerust naar.

Schildersbedrijf de Bruin

Speciaal voor bedrijven:

Wij willen graag het ongerief van u, uw klanten of bezoekers minimaliseren. Dit kan bij woningen, winkels, bedrijfspanden, theaters, of ontvangstruimte zorgen voor ongemak. Indien gewenst kunnen wij ook in het weekend of in de avonduren werken. Meer informatie? Bel Schilderbedrijf de Bruin uit Schiedam 06-28340234 of vul het contactformulier in op onze website.