MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

FAQ (Veel Gestelde Vragen)

De meest gestelde vragen beantwoord

Prijsopgave

Is een prijsopgave voor het schilderwerk aan mijn woning gratis?

Ja. Wij zullen u altijd kosteloos en geheel vrijblijvend een advies en een prijsopgave doen, u bent absoluut niet verplicht om deze te accepteren.

Worden de afgesproken werkzaamheden altijd uitgevoerd?

Ja, bij ons geldt afspraak = afspraak. Als wij hebben afgesproken uw woning te schilderen dan doen we dat. Tenzij er onvoorziene omstandigheden zijn die niet van te voren kondern worden ingeschat, maar dan gaan we eerst met u in overleg.

Wanneer kan ik het beste contact opnemen?

Wanneer bellen of mailen?

Schilderbedrijf de Bruin heeft een zeer uitgebreid klanten bestand van particulieren tot bedrijven, en van zeer kleine tot zeer grote opdrachten waardoor het van te voren niet is te bepalen wanneer we uw opdracht kunnen uitvoeren. Neemt u gerust zo snel als mogelijk contact met ons op, ook als u pas over enkele maanden uw woning wilt laten schilderen. Hoe eerder u belt of mailt hoe eerder u duidelijkheid heeft of wij uw opdracht kunnen uitvoeren in de door u gewenste periode.

Binnen en Buiten schilderwerk?

Weersomstandigheden laten zich niet van te voren bepalen. Gemiddeld is de beste temperatuur voor buiten schilderwerk tussen de 5 en 25 graden Celsius en bij normaal droog weer. Heeft u binnen werkzaamheden dan kunt u die het beste in de winter laten uitvoeren omdat u dan gebruik kunt maken van een winter schilders korting.

Hoe vaak moet mijn woning geschilderd worden?

Dit is heel erg afhankelijk van het materiaal of van de houtsoort, maar ook van de gewenste verf. Beits is eenvoudiger aan te brengen dan verf maar gaat korter mee. Gemiddeld is buitenschilderwerk ongeveer eens in de vijf jaar aan een nieuwe laag verf toe, voor beits is dat om de 3 jaar.

Andere factoren zijn weersomstandigheden. Is het schilderwerk op het zuiden of westen ? dan is dat eerder toe aan onderhoud door de invloed van zon en regen.
Heeft het schilderwerk aan uw woning scheurtjes blaasjes? Dan is het zeker tijd om onderhoud te laten uitvoeren, kijk daarbij niet alleen naar de lager gelegen delen maar ook naar dakgoten en dakkapellen …

Of laat ons u vrijblijvend een advies geven.

Garantie en aansprakelijkheid

Ben ik verzekerd als er iets fout gaat?

Een stelling die omvalt, verfspatten op de auto van de buren, daar moet u niet aan denken. Al onze medewerkers zijn verzekerd tegen schade en ongevallen als deze is ontstaan door onze schuld.

Heeft schildersbedrijf de Bruin referenties?

Een van de functies van onze website is om u te laten zien dat we beschikken over een uitgebreid klantenbestand en een uitgebreide project portfolio. U kent vast de gezegdes “Praatjes vullen geen gaatjes” en “een foto zegt meer dan 100 woorden”. Kijkt u daarom eerst gerust rond op onze website, en naar de door ons uitgevoerde projecten en de tevredenheid van onze klanten.

Welke materialen worden gebruikt?

Wij werken uiterst met SIGMA verf. SIGMA levert zeer professionele producten welke niet zijn te vergelijken met verf producten die u vind in een bouwmarkt. Tenzij dit met u nadrukkelijk anders is overeengekomen kunt u er dan ook vanuit gaan dat wij SIGMA verf gebruiken.