MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

OVER ONS

Een korte uitleg over ons bedrijf …

Wij zijn schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam. Dit is een echt familiebedrijf van Opa op Vader, en van Vader op Zoon. Ons bedrijf bestaat al sinds 1976. Ons werkveld is voornamelijk in Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam, en omstreken maar wij hebben ook ervaring met de uitvoering van grotere projecten in het gehele land. Hiervoor beschikken wij over een netwerk van echte vak schilders die werkzaamheden voor ons uitvoeren, waarbij wij zelf altijd actief op locatie meewerken als schilder en vanuit daaruit ieder project goed kunnen leiden.

In Schiedam en Vlaardingen zijn veel oude klassieke panden te vinden. Zodoende heeft iedere schilder van Schildersbedrijf de Bruin specifieke kennis en ervaring op het gebied van renovatie en onderhoud van monumentale panden. Het in goede originele staat brengen (en houden) van karakteristieke panden vraagt ook om een andere aanpak en andere (verf) producten, kleuren en middelen dan nieuwbouw objecten. Wij geven daarom altijd eerst een gericht advies op maat. En altijd exact afgestemd op uw woning of bedrijfspand, modern of klassiek, groot of klein, binnen of buiten.

Onze schilders scholen zich zeer regelmatig bij, door het volgen van training en het bijwonen van product en kennissessies. Hierdoor zijn wij als schilder op de hoogte van de laatste trends, de nieuwste producten en methodes, van schilderen, glasvezelbehang, gipswanden, isoleren, stuken, betonnen gevel restauratie, u zegt het maar. Kijk hiervoor s.v.p ook eens op onze NIEUWS pagina.

Wij beschikken over alle certificaten waaronder ook “veilig werken” (VCA). en houden van duidelijk en eerlijke communicatie, afspraak = afspraak. Wij gaan dan ook pas weg, als u echt tevreden bent.

Heeft u een goede schilder nodig ? Bel 06-28340234 of mail schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam

Fred de Bruin, Schiedam