MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Oude deuren ?

Heeft u oude deuren die door de jaren heen lelijk zijn geworden? Dan bent u bij Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam aan het juiste adres. Natuurlijk kunt u nieuwe kopen, maar deze zijn erg duur. Naast dat ze moeten worden aangeschaft, gehaald of bezorgd. Ook moet nieuw glas worden gesneden, ze moeten op maat gemaakt worden. Scharnieren en beslag moet worden gemonteerd. En dan nog moeten de deuren geverfd of gelakt worden. Dit omdat nieuwe exemplaren meestal in een primer (ondergrond laag) worden geleverd. Deze laag is niet geschikt als verflaag of voor het afnemen en geeft na enige tijd ook niet echt een fraai en blijvend resultaat.

En dit alles terwijl oude bestaande of originele deuren juist vaak zo mooi zijn en het oorspronkelijke authentieke karakter van uw woning horen en ook benadrukken. Wij van Schildersbedrijf de Bruin kunnen uw deuren demonteren en in onze werkplaats terug brengen in originele staat. Zoals ze eens waren toen uw woning werd opgeleverd. Uiteraard kunnen wij dit in iedere kleur leveren en zowel in mat, zijde mat glans of zelfs hoogglans. Uiteraard gebruiken wij de beste lak soort die ten aller tijden kan worden gereinigd met een sopje of wat lauw water. Zo heeft u geen rommel, geen verflucht, bent u verzekerd van weer jarenlang fraaie uitstraling en dit alles tegen significant lagere kosten dan nieuwe deuren.

Ook geïnteresseerd in het herstellen van uw oude deuren in nieuwstaat?

Bel of mail Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam en maak snel een afspraak voor een vrijblijvende prijsopgave.

SCHILDERSBEDRIJF DE BRUIN SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM e.o.

Misschien vind je dit ook leuk ...