MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Keramiek Schroten

Ook hier weer een mooie opdracht, de gevel bestaat uit keramiek schroten die erg verouderd waren, waardoor er kale plekken ontstonden. Als eerste hebben wij de schroten gereinigd, geschuurd, opnieuw gereinigd en daarna behandeld met SIGMA torno Primer.Sigma Torno Aqua Primer is een sneldrogende grondlak voor buiten en binnen op basis van acrylaat dispersie.

Dit type verf is zeer geschikt voor het gronden en overgronden van hout en ook deze keramiek schroten. De verf is ook toe te passen op diverse kunststoffen en voor het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primer systeem. Sigma Torno Aqua Primer heeft een zeer goede hechting en en is vochtregulerend.

Vervolgens hebben wij de schroten afgelakt met eveneens een SIGMA Torno lak. Deze watergedragen verf heeft licht elastische
eigenschappen en is zeer geschikt voor dit soort schroten, en is :

  • Makkelijk verwerkbaar
  • goede dekking en vloeing
  • Vochtregulerend
  • Zeer goede hechting
  • Snelle droging
  • Reuk arm
  • Duurzaam en kras werend

Vanwege de vaste overkapping hebben wij een kleine hoogwerker gebruikt, waarmee wij makkelijk op alle plaatsen kunnen komen zonder demontage van de overkapping. Wij beschikken over de meest bijzondere steigers , stellingen en hoogwerkers en kunnen op iedere plek van uw woning of bedrijfspand komen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden mail ons en wij vertellen u er graag alles over.

Ook geïnteresseerd in de diensten die Schildersbedrijf de Bruin voor u kan doen? Bel OF Mail gerust voor informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

SCHILDERSBEDRIJF DE BRUIN SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM

Misschien vind je dit ook leuk ...