MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Gevelherstel

Gevelherstel betekent dat wij als eerste de slechte en losse stukken metselwerk, stenen, slechte voegen of los pleisterwerk lagen verwijderen, of soms zelf uit hakken. Dan volgt gevelrenovatie waarbij de focus meer ligt op het herstellen en repareren van de gevel, door het reinigen en aanbrengen van een kwarts laag, en het herstel van bestaande pleister en metselwerk lagen.

Tot slot volgt de stap in gevelherstel bescherming. Waarbij de werkzaamheden vooral zijn gericht op het voorkomen van nieuwe problemen door het impregneren van de gevel met een vochtwerend product. Als laatste stap wordt een speciale damp doorlatende waterdichte gevel coating aangebracht. Dit zorgt voor een strak en fraai resultaat maar voorkomt ook dat water en vocht opnieuw kunnen binnendringen. Hierdoor bent u weer verzekerd van een jarenlange bescherming en een waardevermeerdering van uw woning of bedrijfspand.

U ziet het bij de reparatie van de gevel van uw woning komt meer kijken dan u denkt. Wordt de gevel van uw woning of pand door
Schildersbedrijf de Bruin behandeld ? Dan kunt u er zeker van zijn dat dit goed gebeurt.

De beschermlaag bestaat uit een Sigma Façade Coat Matt laag. Dit is een licht “water parelende” matte gevelverf op basis van acrylaatdispersie versterkt met siloxanen. Deze verf is zeer geschikt voor het afwerken van minerale ondergronden, zoals metselwerk en cementgebonden pleisters. Tevens kan deze verfsoort worden gebruikt voor het verfraaien van gezond beton en het onderhoud van reeds behandelde minerale ondergronden. Bijzonder geschikt voor het onderhouden van gestructureerde ondergronden,
zoals buitengevel isolatiesystemen. Sigma Façade Coat Matt heeft een goede buitenduurzaamheid en een geringe
vuil aanhechting dankzij het water parelende vermogen. Hierdoor is de gevel niet alleen een lust voor het oog na het aanbrengen van dit product, maar blijft de gevel van uw woning ook heel lang zo.

Ook geïnteresseerd in, wat Schildersbedrijf de Bruin kan betekenen voor het herstel van uw gevel?

Bel of mail ons gerust en vraag om een vrijblijvende prijsopgave.

SCHILDERSBEDRIJF DE BRUIN SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM

Misschien vind je dit ook leuk ...