MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Vereniging van Eigenaren

Vereniging van eigenaren complex

Het onderhoud en schilderwerk aan een Vereniging van Eigenaren is ingewikkelder dan regulier onderhoud. Bij VVE onderhoud gaat het namelijk vaak om het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Ook spelen er vaak andere factoren mee zoals een goed contact met zowel de VVE als de individuele bewoners of woning eigenaren. Goedkoop is bij schilderwerk helaas erg vaak duurkoop. U als VVE behartigd dan ook de belangen van alle woning eigenaren. Wij begrijpen dat als geen ander en hebben een jarenlange ervaring met dergelijke grotere projecten.

Voorbeeld:

Schildersbedrijf de Bruin uw partner voor VVE’s

Helaas zien wij vaak dat het onderhoud aan panden en objecten van een vereniging van eigenaren slecht is uitgevoerd. Houtrot wordt niet goed behandeld, de verkeerde verfproducten worden gebruikt, of de voorbereiding wordt niet goed verricht. Natuurlijk is de prijs die betaald moet worden een belangrijke factor omdat iedere euro moet worden verantwoord, zeker wanneer er meerdere woningeigenaren zijn. Toch stellen wij dat kwaliteit een veel belangrijkere factor is omdat dit zich op termijn gemakkelijk terug betaald, en de waarde van uw pand garandeert.

Helaas zien we vaak dat het onderhoud aan panden en objecten slecht is uitgevoerd, en dan is goedkoop duurkoop……

Fred de Bruin

Grote Projecten, vereisen een andere aanpak…

Selecteer een bedrijf met ervaring.

Voor een basis van een goed onderhouden appartementencomplex is meestal een goed meerjarig onderhoudsplan (MJOP nodig). Indien u wenst maken wij een tienjarenplan op basis van een inspectie en inventarisatie. Wij houden rekening met de spreiding van het budget waar dat nodig is, en leggen wij zelf persoonlijk contact met de bewoners van de VVE voor het uitvoeren van het schilderwerk.