MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Zink Coating

Voor een klant in Vlaardingen hebben wij een aantal garage boxen opnieuw geverfd, met een speciaal product, namelijk een Zink Coating. Wij hebben de deuren eerst met de machine goed geschuurd, daarna de deuren ontvet , enkele schades weggewerkt met een 2 componenten polyester plamuur, vervolgens hebben we de deuren waterproof geschuurd, gereinigd en geheel vetvrij gemaakt.

Hierna hebben wij de deuren met een speciale zink coating afgelakt. De verf die we hier gebruikt hebben is van Sigma en wel een Sigmetal Zinccoat 3-in-1 systeem. Dit is een corrosie werende, zijde mat glanzende primer, voor- en aflak in één voor buiten op basis van oplosmiddelhoudende acrylaat. Deze verf is zeer geschikt voor het beschermen van staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen, maar kan zelfs gebruikt worden voor het schilderen van diverse soorten kunststof. Dit systeem is toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. Sigmetal Zinccoat 3in1 heeft een snelle droging, goede dekking en een uitstekende hechting, en natuurlijk ook niet onbelangrijk, een zeer mooi en duurzaam resultaat.

Ook geïnteresseerd in wat Schildersbedrijf voor u kan betekenen? MAIL ons en wij komen bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn specialist in onder andere anti houtrot behandelingen, en natuurlijk binnen en buiten schilderwerk. Wij werken in kleine teams of juist in grote indien de opdracht daarom vraagt. Indien nodig werken wij s-avonds of in het weekend zodat uw klanten minimale overlast hebben.

SCHILDERSBEDRIJF DE BRUIN

Voor buitenschilderwerk, Binnenschilderwerk, onderhoud, meerjarenplan, reiniging, gevel onderhoud, en nog veel meer.,,,,,,,,,,..kijk snel op www.schildersbedrijfdebruin.nl

Misschien vind je dit ook leuk ...