MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Lentekriebels

Met ieder begin van de lente worden we steeds een beetje vrolijker, en dat geldt ook voor ons ‘kleuren-specialisten’. De lucht wordt weer meer blauw, het gras weer lekker groen en overal zie je weer narcissen en hyacinten verschijnen.
En zo is het ook met onze klanten, die willen vaak weer even wat nieuws, wat frisse kleuren, een nieuwe start.

Aftekenen en afplakken

En wij van Schildersbedrijf de Bruin helpen en werken daar graag aan mee. Heb je zelf ook kleur ideeën voor jouw woning? wil je net even wat meer lef laten zien in je huis dan de standaard traditionele basis kleuren? Laat ons meedenken en vraag ons om een kleuren waaier of advies, en laat je gerust door ons inspireren met de mooiste lentekleuren van dit jaar voor in je huis.

Frisse natuurlijk groene kleur

Wij houden rekening met de interieur trends voor het nieuwe jaar, maar ook met jouw interieur, meubels, gordijnen, lichtinval en andere kleur bepalende factoren.

Deze klant wilde een ‘kleur statement’ maken , en wij hebben daarom enkele banen aangebracht in gedurfde kleuren oranje en groen, in combinatie met de lichtere pastelkleuren die wij eerst op de wand hebben aangebracht.

Fruitig oranje lente kleur op de onderkant van een van de wanden

Wil je ook een kleurstatement op je muur ? Dan is het juiste verf product wel van groot belang. Meestal kiezen wij voor lichtere kleuren voor een licht matte finish, zoals SIgma Perfect Matt

Deze muurverf is goed dekkend, licht afneembaar, kleurvast en geschikt voor het schilderen van binnenmuren en plafonds in droge vertrekken zoals de woonkamer, slaapkamer of gang.

  • Perfect egale afwerking, dankzij Smooth Layer Technology.
  • Aanzet- en baanvrij verwerkbaar.
  • Bijwerken met hetzelfde product valt niet of nauwelijks op.
  • Schrobklasse 1 volgens NEN EN 13300.
  • DUBOkeur gecertificeerd.
  • Brand werend of vertragend

Indien nodig brengen we een transparante voorstrijk aan voor het beste resultaat. Het gebruik van voorstrijk zorgt dan voor een optimale dekking van de muurverf
en vermindert de kans op strepen. Wij kunnen de voorstrijk (voor normale ondergronden) ook op kleur laten mengen, voor een betere dekking bij gekleurde muurverf.
Ook is voorstrijk de ideale manier om lastige ondergronden te fixeren, of als ideale basis voor structuurverf en -pleister. In ruimtes waar veel is of wordt gerookt zorgt dit voor een langdurig mooi resultaat.

Wil je de kleur eerst uitproberen? Voor alle kleuren is een kleurtester verkrijgbaar, zodat je eerst even een paar dagen kunt wennen aan de nieuwe kleur. En vind je het toch niet mooi dan kiezen we samen een nieuwe kleur
en testen gewoon opnieuw, net zo lang totdat je tevreden bent.

Ook geïnteresseerd in een nieuwe frisse lente look in jouw woning? Bel of mail Schildersbedrijf de Bruin en plan een geheel vrijblijvende afspraak.

SCHILDERSBEDRIJF de BRUIN : 06-28340234 SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM

Misschien vind je dit ook leuk ...