MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Gevel Schilderwerk

Smederij J.J.A. Boelhouwers in het centrum van Schiedam op de Noordvest 135 is een echte ambachtelijke smederij.
Het bedrijfspand van deze smederij hebben wij recent opnieuw het gevel schilderwerk mogen vernieuwen zodat het pand er niet alleen weer fris uitziet maar net als hun producten, weer voor jarenlang mee kan.

Wij hebben deze gevel eerst behandeld met een (Sigma Amarol) Primer, dit is een dekkende grond lakverf speciaal voor buiten gevel timmerwerk. Deze primer op basis van alkyd-hars is zeer geschikt voor het gronden en overgronden van dit soort ondergronden. Na het zeer licht opschuren van deze ondergrond hebben we het houtwerk afgelakt met een S2U Allure Gloss systeem eveneens van Sigma. Dit is een zeer duurzame hoogglans verf voor buiten gevels. Door de combinatie van deze ondergrond (primer) en professionele lakverf ontstaat een systeem wat Sigma Dual Guard noemt.

Dit dual Guard systeem verbeterd de duurzaamheid tot 50%, behoud veel langer zijn glans waardoor de gevel ook beter afneembaar is of schoonspoelt na een fikse regenbui.

Sigma zelf garandeert een schilder vrij garantie termijn tot wel 10 jaar. (uiteraard afhankelijk van zon en regenval, en periodieke reiniging) zie: https://www.sigma.nl/verf/dekkende-houtafwerking.

Bent u ook geïnteresseerd in een langdurige bescherming en een fraai uiterlijk van uw bedrijfspand ? kies dan voor Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam. Wij zijn specialist in het onderhouden van klassieke en moderne panden.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte opvragen? Stuur ons dan gerust een bericht via de contact pagina

Misschien vind je dit ook leuk ...