MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Werken op hoogte ?

Wij werken op iedere hoogte !!

Valgevaar is een van de meest voorkomende oorzaken van een ongeval. Op een werkplek waar het gevaar bestaat om van een hoogte naar beneden te vallen, moeten dan uiteraard ook de juiste veiligheidsmaatregelen worden genomen. Dit is wettelijk verplicht (Arbobesluit artikel 7.23) bij een hoogte van 2,50 meter of hoger. Maar ook onder de 2,50 meter is uiteraard een risico aanwezig op vallen, en is het zeker aan te bevelen om ook hiervoor de juiste maatregelen te nemen.

Wij van Schildersbedrijf de Bruin beschikken over de juiste ladders, steigers en trappen en hoogwerkers op het moment dat wij uw opdracht uitvoeren. Niet alleen voor ons als schilders is een veilige situatie wenselijk maar ook voor u en de omgeving van uw woning of pand. Denk aan spelende kinderen, wandelaars, of de nieuwe auto van uw buurman.

Wij zorgen altijd voor een veilige en werkbare omgeving, met afzet linten, bordjes en andere veiligheidsmaatregelen.
Beschikt u of het door u ingehuurde bedrijf niet over de juiste veiligheidsmaatregelen en klimmaterialen ? Dan loopt u als woning eigenaar een groot risico.

Tevens bevorderd een goede veilige en solide toegang tot de te behandelen delen van uw woning ook tot een kwalitatief beter resultaat. Een schilder die schuin hangend met een voet op een ladder uw kozijn probeert te verven zal vallen maar op zijn minst een teleurstellend resultaat opleveren.

Laat uw schilderwerk dan ook door een erkend bedrijf uitvoeren dan weet u dat “dat in ieder geval goed zit”.

Een schilder die schuin hangend met een voet op een ladder uw kozijn probeert te verven gaat vallen maar zal op zijn minst een teleurstellend resultaat opleveren…..

Misschien vind je dit ook leuk ...