MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Buitenschilderwerk Schiedam

Recent hebben wij van dit klassieke pand in Schiedam het buitenschilderwerk opnieuw uitgevoerd.
Met Buiten Schilderwerk buiten bedoelen we ook echt al het schilderwerk aan de buitenkant van de woning. Niet alleen de gevels en kozijnen of deuren vallen hieronder, maar ook de nokken, de dakgoten, en overig noodzakelijke verfwerk.


Wij controleren hierbij ook de kozijnen op naden en vochtplekken, en vervangen of controleren desgewenst de stopverf. Wij reinigen het pand eerst en indien nodig brengen wij een grondverf, fixeer of coating aan. Tot slot verven wij de gevel en het steenwerk en lakken de kozijn, ramen, deuren, dakgoten en overige verfwerk zodat deze woning weer staat als een huis.

Uw woning of bedrijfspand staat er niet alleen weer fraai bij, maar het steen en houtwerk is nu weer voor lange tijd beschermd, en ook eenvoudiger te reinigen. Hierdoor blijft uw woning langer mooi en voorkomt u hogere kosten van het moeten vervangen van het houtwerk, en hierdoor neemt de waarde van uw pand ook alleen maar toe.

Wij gebruikt uiterst professionele verfsoorten en lakken zoals bijvoorbeeld Sigma S2U Allure.
Deze verf blijft lang mooi en zorgt ervoor dat uw woning tot wel 10 jaar
“schilder vrij” kan zijn. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van meerdere factoren maar aan deze verfsoort zal dat niet liggen.
Deze SIGMA Alure is absoluut kras- en slijtvast, en heeft het een uitstekend glansbehoud,
een hoge dekkracht en is gemakkelijk verwerkbaar van 0°C tot 30°C.

Voor het houtwerk gebruiken we of een SIKKENS lak of SIGMA, zoals in dit geval Sigma Facade Topcoat Gloss. Dit is een hoogglans buitenverf die geschikt is voor bijna al het houtwerk. Door zijn ventilerende karakter is deze verfsoort uiterst duurzaam,
eenvoudig aan te brengen en dekt de verf zeer goed. Ook met Sigma Facade Topcoat Satin of Hoogglans is het na het aanbrengen hiervan dan ook voorlopig zeker niet nodig om op korte termijn weer onderhoud te moeten plegen. Uw pand is weer jaren lang beschermd.

Ook geïnteresseerd in wat wij van Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam voor u kunnen betekenen?

Neem gerust even contact met ons op via ons telefoonnummer of via het contact formulier op de website en wij geven u gratis advies en indien gewenst een vrijblijvende prijs opgave.

Misschien vind je dit ook leuk ...