MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Nieuwe Woning?

Het kopen van een nieuwe woning is geen dagelijkse kost. Eerst heeft u er jaren naar uitgekeken, hard gespaard, de markt verkend. Misschien heeft u zelfs uw oude woning verkocht, een makelaar en een taxateur in de hand genomen. Of een hypotheek adviseur, bouwkundige inspectie laten uitvoeren, de bank of uw financieel expert geraadpleegd, notaris bezocht, inspectie, sleuteloverdracht. Afijn ga zo maar door….vooral heel veel stress, spanning, en zorgen.

En dan staat u slechts nog aan het begin, want de nieuwe woning is natuurlijk helemaal naar uw zin, maar er moeten nog wel wat zaken gebeuren zoals : inschrijven, verhuizen, abonnementen overzetten, verzekeringen regelen, aansluitingen regelen, inrichting aanpassen, tapijt, gordijnen, verbouwen, misschien een nieuwe keuken, of badkamer maar sowieso moet er geverfd worden.

Want zelfs al is de kleur prima, op het moment dat de oude bewoner posters of schilderijen weghaalt zie je een kleur verschil ontstaan.

In een bouwkundig inspectie rapport kan al een opmerking staan dat het houtwerk aandacht verdiend, Wilt u het buitenschilderwerk, de staat van het houtwerk laten controleren? En direct een prijsopgave voor het onderhoud? Wilt u de woning van binnen laten schilderen? Wilt u een andere kleur, of wilt u geïnformeerd worden voor de mogelijkheden? Neem dan contact op met Schildersbedrijf de Bruin.

Wij bezoeken graag uw woning en geven u daarna een gratis advies voor het schilderwerk binnen en/of buiten. Wacht hiermee niet te lang, zodra u de beschikking heeft over de sleutel kunnen wij u al adviseren over de mogelijkheden en eventuele kosten.

Een nieuwe woning? Gefeliciteerd….

Wilt u het onderhoud of de inrichting direct goed aanpakken? Bel of mail dan met Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam, en wij geven u een vrijblijvende prijsopgave.

Misschien vind je dit ook leuk ...