MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Shirt Sponsor Excelsior20 U14

Schildersbedrijf de Bruin Shirt Sponsor Excelsior20 U14

Schildersbedrijf de Bruin Schiedam shirt sponsor geworden ? Jazeker…..Maatschappelijke betrokkenheid is voor ons belangrijk. Bewegen, sporten, maar ook het sociale aspect van elkaar kunnen ontmoeten en de spanning van een wedstrijd. Prestatie gericht maar wel gewoon met een goede dosis plezier. Dit zijn woorden waar wij ons als bedrijf helemaal in herkennen. Vele sportclubs maar ook bedrijven hebben het de afgelopen periode bijzonder zwaar gehad. Eerst was er corona, toen stegen de energie prijzen tot extreme hoogtes en de gevolgen hiervan voelen we nog steeds allemaal. Dit geldt voor Voetbalclub Excelsior20 maar ook voor bedrijven zoals wij Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam.

Als wij nu de handen in elkaar kunnen slaan en elkaar kunnen helpen dan ontstaat er natuurlijk een win win situatie.
Wij kunnen een klein steentje bijdragen aan de maatschappij, en het feit dat de jeugd lekker kan en moet sporten.

Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat we onszelf shirt sponsor mogen noemen van de ‘mannen’ van Excelsior20 U14.

https://www.facebook.com/Excelsior20voetbal/

Schilderbedrijf de Bruin is Shirtsponsor van Excelsior20 U14

Schildersbedrijf de Bruin SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM en Omstreken

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten ? Zoals schilderwerk, binnen of buiten? Houtrot behandeling , gronden , sausen, van deuren, dakgoten, wanden? Bel of mail en vraag gerust om een vrijblijvende offerte.

Meer informatie ? klik HIER

Misschien vind je dit ook leuk ...