MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Multi Schilder

Garage verven

Op zoek naar een multi-inzetbare schilder in Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam en omstreken?

Gevel schilderen

De gevel van uw woning of bedrijfspand is natuurlijk de eerste aanblik. Een goed onderhouden gevel beschermd uw object tegen vocht, kou, regen en allerlei andere weersinvloeden. Het is noodzakelijk om de gevel van uw pand periodiek te (laten) controleren. Ongeacht de gebruikte materialen zoals :

  • Steen
  • Beton
  • Hout
  • Trespa
  • Kunststof
  • Aluminium
  • Of overige materialen

Altijd is er sprake van slijtage van de aangebrachte verflaag. Afhankelijk van materiaalkeuze en andere factoren zoals zuid of noordzijde, zon of schaduw etc. is het aan te bevelen de gevel van uw object minimaal eens in de 5 en 10 jaar te laten schilderen. (voor transparante beits soorten is dit zelfs eens in de 3 tot 4 jaar). Schildersbedrijf de Bruin gebruikt altijd professionele waterdichte en UV bestendige lakverf. De eigenschappen van deze doorontwikkelde verfsoorten is dat deze ‘ademt’. Dat wil zeggen dat vocht en condens wel naar buiten kan, maar niet naar binnen. Zonder dat vocht in het hout kan dringen zal uw houtwerk ook minder snel worden aangetast. Zo is uw pand weer voor langere tijd beschermd tegen vocht en geniet u weer van een goed onderhouden woning, winkel of bedrijfspand.      

Buitendeur schilderen

Een buitendeur is het visitekaartje van uw woning. Goed onderhoud van uw buitendeur is dan ook belangrijk. Een nieuwe (hard) houten voordeur inclusief glas, hang en sluitwerk, brievenbus, frezen, op maat maken en monteren kost u al snel tussen de 3000 en 5000 euro. (uiteraard afhankelijk van het gekozen model). De gemiddelde schilderbeurt van een voor of achterdeur kost u tussen de 5 en 10% van dat bedrag. Ons advies is om onze schilder van schilderbedrijf de Bruin periodiek uw deuren en overige houtwerk te laten controleren en/of verven. Daarbuiten is een frisse verflaag natuurlijk een prachtig gezicht en waarde vermeerdering van uw pand.

Buitenkozijnen schilderen

Houten buitenkozijnen hebben iedere drie jaar een verfbeurt nodig om je woning te blijven beschermen tegen hagel, wind en regen. Onze schilders controleren uw gehele woning en dus ook direct alle buitenkozijnen op houtrot, aantasting, lekkage en andere beschadigingen. Onze schilders kunnen de beschadigingen herstellen of een gedeelte van het kozijn vervangen met nieuw hout en/of behandelen. Het verven van buitenkozijnen doen de schilders van schildersbedrijf de Bruin met een professionele buitenbeits of buitenlak van Sigma of Histor.

Dakkapel schilderen

Een dakkapel bestaat voor een groot gedeelte uit hout, althans de meeste dakkapellen. Om het hout in een prima conditie te houden is het dan ook noodzakelijk om deze iedere drie jaar te laten schilderen. Dit voorkomt beschadigingen en lekkage. Onze schilders doen dit dagelijks en maken gebruik van professioneel klim materiaal en steigers. U hoeft dan ook niet zelf op een hoge ladder te klimmen en veel risico te nemen, de juiste verf te halen, schuren, afbranden, gronden, lakken etcetra. Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam ontzorgt u helemaal.

Dakgoten schilderen

Net als bij dakkapellen bevinden dakgoten zich op grote hoogte. Schildersbedrijf de Bruin Schiedam stemt op basis van uw wensen de werkzaamheden zo af, zodat uw hier totaal geen omkijken meer naar heeft. Met de juiste kleur en vooral juiste soort verf schilderen wij uw dakgoten zodat ze er weer jaren tegen kunnen en het onderhoud van uw dakgoot weer dik in orde is. Voor het onderhoud aan dakgoten en dakkapellen gebruiken wij ladders, steigers of zelfs een lift zodat wij goed op hoogte kunnen werken en uw dakgoot of dakkapel ook goed kunnen schilderen en onderhouden.

Schuur, tuinhuis, berging of garage verven

Uw schuur of tuinhuis, berging of garage is zeer waarschijnlijk van een zachte houtsoort gemaakt zoals vuren, of geïmpregneerd grenen. Vaak zeggen mensen dat een verflaag dan niet nodig is, omdat het hout mooi grijs wordt. Onbeschermd hout heeft echter ook de neiging om krom te trekken, te gaan wijken en ook hierdoor, u raad het al, kan er vocht in het hout komen. Dit kunnen wij prima verhelpen met een goede voorbereiding en een goede laag verf of beits.

Is uw tuinhuis,  schuur of berging al geschilderd, maar bladdert de verflaag? Ook dan geeft onze schilder met een frisse verflaag uw schuur of tuinhuis een geweldige uitstraling en bescherming tegen weersomstandigheden. Schildersbedrijf de Bruin gebruikt buiten altijd een dampdoorlatende en flexibele professionele verfsoort om houtrot en blaasjes onder de verflaag te voorkomen, zodat uw schuur of tuinhuis weer jaren beschermd is en u kunt genieten van uw prachtige tuin. En of uw schuur nu geheel of gedeeltelijk van hout is, dat maakt niets uit.

Schutting verven

Uw schutting of schuttingen staan in weer en wind, regen en zon. Hierdoor gaan schuttingen na het plaatsen soms maar tussen de 4 en 8 jaar mee, En dat terwijl een schutting met plaatsen (afhankelijk van de grootte en kwaliteit) al gauw enkele duizenden euro kost. Een juiste periodieke behandeling van het hout zorgt ervoor dat schuttingen veel langer meer gaan, Door goede houtbeits of buitenlak gaat uw schutting zelfs wel 2 of 3 x zo lang mee.

Zo ziet u dat u maar één bedrijf nodig heeft. Maar dan wel een Multi Schilder, hoe klein of hoe groot uw opdracht ook is, bel Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam, en wij regelen het !

Multi Schilders bedrijf de Bruin uit Schiedam… !!!

Omdat wij elke klus aankunnen, hoe klein of hoe groot dan ook.

Multi Schilders bedrijf de Bruin nodig?

Multi Schilder wat is dat? Een schildersbedrijf die thuis is op ieder gebied voor wat betreft onderhoud aan uw woning of bedrijfspand, Alleen één deur schilderen? Dat kan, alleen een schilder nodig voor één dakgoot? Ook dat kan:

MOBIEL : 06-28340234 of klik op ons contact formulier

Misschien vind je dit ook leuk ...