MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Restaurant La Cubanita Schiedam

Afgelopen maand hebben wij de voor gevel van Restaurant La Cubanita in Schiedam geschilderd. De stalen componenten van de voorgevel waren lelijk geworden en op advies van ons, geschilderd in een mooie zwarte / antraciet kleur. Het pand oogt hierdoor iets moderner. Naast de spaanse specialiteiten en heerlijke tapas waarom Restaurant La Cubanita in Schiedam en ver daarbuiten bekend is, is het pand nu weer helemaal in de stijl die het verdiend. Met een speciale hoogwerker hebben wij goed bereik bij de moeilijk bereikbare plekken. Met afzetlint zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren hebben wij deze klus binnen 1 dag uitgevoerd.

Is uw bedrijfspand ook toe aan een schilder of opfris beurt?

Ook geïnteresseerd in het laten uitvoeren van het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand? Dan bent u nu op de juiste plek aangeland. Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam voert uw opdracht uit exact zoals u dat wenst. In verband met uw eventuele openingstijden kunnen wij u volledig ontzorgen door onze werkzaamheden sávonds of s’nachts uit te voeren. Zo worden uw bedrijfsactiviteiten niet gestoord en ondervinden uw klanten geen last. Kijk snel op onze contact pagina en maak een afspraak.

Schildersbedrijf de Bruin Schiedam de specialist voor het onderhoud van uw bedrijfspand in SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM

Misschien vind je dit ook leuk ...