MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Aflakken van trespa

Recent hebben wij een met trespa afgewerkte dak reling op een parkeer terrein eens goed onder handen genomen. Dit betekent voor het aflakken van trespa eerst schoonmaken met een stoffer zodat alle losse vuil wordt verwijderd. Daarna afnemen met water en een lekker sopje, vervolgens gebruiken wij een professioneel middel om de ondergrond echt vetvrij te maken. Hierna schuren we de platen op en brengen indien nodig een hecht primer aan. Tot slot lakken wij de platen af in een mooie glanzende grijze kleur. De dak reling ziet er weer prachtig uit en kan weer vele jaren mee.

Foto.s :

Wat is Trespa?

Wat is Trespa zult u zeggen? Dit materiaal is feitelijk een bekende productnaam wanneer het gaat om het product High Pressure Laminate, afgekort HPL Trespa wordt populair ook vaak ‘Volkern-plaat’ genoemd en bestaat uit verschillende papierlaagjes die onder hoge druk en hoge temperaturen worden samengeperst tot een harde plaat.

Trespa is zeer goed bestand tegen weersinvloeden en daarom zeer geschikt voor het afwerken van buiten objecten zoals dakgoten, dakkapellen, dakrelingen etcetera.De nadelen zijn dat Trespa zich wat lastiger laat bewerken, het zagen, op maat maken, boren en bevestigen vereist wel enige kennis. Een ander nadeel is dat Trespa wat ‘saai ‘ is. Gelukkig zijn wij specialist in het ” aflakken van trespa onderdelen” en door uw trespa schilderwerk aan Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam over te laten is dan ook een geen slechte keus. Want door de trespa onderdelen een leuke frisse kleur te brengen verlengt u de levensduur maar u zorgt hiermee ook voor een “fraai en zeker niet saai” resultaat.

Schildersbedrijf de Bruin Schiedam de specialist voor het onderhoud van uw trespa onderdelen

Ook geïnteresseerd in onze diensten ? Bel : 06-28340234 of vul het contact formulier in en wij komen snel bij u langs.

Misschien vind je dit ook leuk ...