MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Passage Schiedam

De passage of winkelcentrum Schiedam is een overdekte winkelgalerij tussen de Broersvest en het Broersveld. De Passage, een ontwerp van architect Pieter Sanders, werd op 29 juli 1932 in gebruik genomen. In de Passage was een bioscoop annex theater, dat heeft bestaan tot 1994. De passage beschikt over een ruime parkeergarage en afgelopen week hebben wij van Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam deze entree , -die inmiddels aardig vies was geworden,- eens flink opgeknapt.

Wij hebben gebruik gemaakt van een speciale Sigma Pearl Coating voor buiten muren. Dit is één van de beste afwasbare muurverf soorten van Sigma. Deze Sigma muurverf is afwasbaar, heeft zelfs schrobklasse 1 vanaf één maand na het aanbrengen. Door de Easy Clean Technologie is deze muurverf uitstekend schoon te maken en bestand tegen het intrekken van vlekken. Deze muurverf glanst na het reinigen niet op en blijft mat. Daarmee is deze Sigma reinigbare muurverf ideaal voor deze situatie. De entree van de parkeergarage van de passage in Schiedam ziet er weer fris en uitnodigend uit, zoals het hoort. En omdat de ingang van het grootste overdekte winkelcentrum van Schiedam toch ook een beetje het visitekaartje is van Schiedam zijn wij als Schiedams schilderbedrijf daar dan ook best wel weer een beetje trost op ! Meer informatie bel 06-28340234 of vul het contact formulier in op onze website !

ook geïnteresseerd in onze diensten ? Of het nu gaat om schilderwerk aan uw woning, bedrijfspand, of openbare ruimte……wij kunnen u helpen !

Schildersbedrijf de Bruin ook uw partner in schilderwerk : SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM

Misschien vind je dit ook leuk ...