MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Kunststof Kozijnen

Kunstof Schilderen

Recent hebben wij voor een klant in Schiedam diens kunststof kozijnen geverfd. Ja u leest het goed… dit is echt mogelijk, ook kunststof kozijnen en deuren kunnen wij voor u in iedere kleur schilderen. In tegenstelling tot hout rot kunststof niet. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de kleur u hoeft aan te staan, en dat u voor altijd ‘vastzit’ aan deze bestaande kleur. Zowel binnen als buiten kozijnen, deuren, schuifpuien, kantelramen, serres die zijn uitgevoerd in kunststof kunnen wij voor u in iedere kleur schilderen.

In dit geval hebben wij als eerste stap de kozijnen gereinigd en deze vervolgens opgeschuurd met een mat schuurpapier. Vervolgens hebben wij de ondergrond weer gereinigd en ontvet. Hierna hebben wij de kozijnen gegrond met een primer. Deze primer is na droging licht opgeschuurd en als laatste stap hebben wij de kozijnen in een hoogglans verf geschilderd. In overleg met de klant wordt de kleur bepaald. In dit geval is gekozen voor monumentale groene kleur. Deze kleur geeft een statige luxe uitstraling van de gehele woning. Wij hebben in dit geval gebruik gemaakt van sikkens rubbol XD high gloss een 4 seizoenen verf die zorgt voor een jaren lang mooi resultaat. Deze verf is buitengewoon slijtvast en maakt het reinigen van de kozijnen na behandeling erg eenvoudig.

Klik op de foto’s voor een vergroting.

Uw bedrijfspand of woning goed beschermen?

Wilt u ook uw saaie witte of grijze kunststof kozijnen, deuren, gevels, schuifpui weer op laten frissen en uw woning of bedrijfspand een frisse of chique uitstraling geven? Bel of mail dan met Schilderbedrijf de Bruin uit Schiedam en wij geven u graag een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Schildersbedrijf de Bruin uw specialist voor buitenschilderswerk in SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM e.o.

Misschien vind je dit ook leuk ...