MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Klassiek Buitenschilderwerk

Klassiek Kozijn

Klassiek buitenschilderwerk : Met name in Schiedam, Vlaardingen, Overschie, Rotterdam en Delft staan veel klassieke panden. Deze objecten of soms zelfs rijksmonumenten vereisen een meer traditionelere aanpak als het gaat om onderhoud dan moderne panden. Veelal is er sprake van klassieke ornamenten die tot uiting komen in gevels, deuren, kozijnen of ramen, dakkapellen en daklijsten. Het schilderen van dit soort authentieke gebouwen vraagt om een schildersbedrijf met specialistische kennis op dit gebied. Bij veel van deze panden is namelijk gebruik gemaakt van vurenhout. Een wat goedkopere houtsoort wat door de jaren heen vaak is voorzien van meerdere verflagen. Door deze vele lagen verf kan het hout worden ‘afgesloten’ wat betekent dat als er een scheurtje in het hout zit en water toch naar binnen dringt, het hout onder deze vele verflagen kan gaat rotten. Dit proces is onontkoombaar omdat verf nu eenmaal slijt door weersinvloeden zoals zon en regen. Houtrot betekent echter niet per definitie het einde van uw kozijn of deuren want wij kunnen dit (deels) vervangen. Net zoals wij dit voor deze klant in Schiedam Centrum hebben mogen doen.

Ook klassiek Buitenschilderwerk ?

Het herstellen van uw kozijnen alleen, vinden wij niet voldoende. Graag kijken we net iets verder door de kozijnen waterdicht te kitten zodat vocht niet langs het glas naar binnen dringt. Bij deze klant hebben wij ook de kozijnen voorzien van een (anti) water dorpel waardoor regenwater afvloeit. Na het vervangen van de aangetaste onderdelen hebben wij tot slot de originele kleuren bepaald. Door het contrast in het wit en de monumentale kleur groen op het kozijn heeft het pand weer de uitstraling gekregen die het verdiend.

Klassiek Kozijn

Heeft u ook een klassiek of monumentaal pand met authentieke details? Is het houtwerk van dit pand of gebouw toe aan een onderhoud? Geef dit klassiek buitenschilderwerk dan niet zomaar uit handen aan een bedrijf, maar kies een bedrijf met ervaring en oog voor de originele klassieke monumentale vormen. Hierdoor behoud uw pand de originele uitstraling en waarde.

Meer informatie of een vrijblijvend advies? Neemt u gerust contact met ons op.

Schildersbedrijf de Bruin Schiedam de specialist voor buitenschilderswerk in SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM

Misschien vind je dit ook leuk ...