MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Monumentaal pand ?

In dit klassieke pand aan de lange haven in Schiedam zat vroeger een authentieke koetsenmakerij. Om zo’n monumentaal pand te onderhouden hebben wij (uiteraard in overleg en in opdracht van de eigenaar van het pand) er hier voor gekozen om ook klassieke monumentale kleuren zoals ‘rijtuigen groen’ te gebruiken.

Omdat de kozijnen en andere onderdelen van de gevel te ver waren aangetast door weer-invloeden heeft onderhoudsbedrijf de Floor
de ramen vervangen. Ook hebben zij watervaste multiplex platen geplaatst. Deze onderdelen, -net als de nog niet aangetaste onderdelen,- hebben wij van Schildersbedrijf de Bruin na gronden afgelakt. Hierdoor is dit monumentale pand weer in ere is hersteld zoals dit gedurende zijn rijke geschiedenis altijd het geval was.

Let op: Voor monumentale panden gelden soms aangepaste regelingen. Zeker als een dergelijk pand wordt beschermd door wetenschappelijke of cultuur historische waarde, zoals dit in oud Schiedam vaak het geval is. Ga daarom niet zomaar met een bedrijf in zee, maar besteed het onderhoud van uw Monumentaal pand aan Schildersbderijf de Bruin uit Schiedam. Dan weet u dat u een ervaren bedrijf in huis haalt, en weet u ook dat het goed gebeurt.

Wij gebruiken uiterst professionele verfsoorten zoals SIGMA of SIKKENS. Belangrijk is dat de juiste producten worden gebruikt ‘ademend’ en dus niet volledig afsluitend. De juiste voorbewerking, en zeer belangrijk een goede laklaag in de juiste dikte.

Bent u ook geïnteresseerd in onderhoud van uw klassieke woning of bedrijfspand ?

Bel of MAIL met Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam !

Misschien vind je dit ook leuk ...