MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Achtergevel Schilderwerk

Voor deze klant hebben wij het schilderwerk verricht aan de achtergevel. Deze plaatselijk gestuct en geheel opnieuw geschilderd in een lekkere frisse witte kleur, met een speciale verf.

Klik op de foto’s voor een vergroting.

De behandeling :

Een minerale pleister op de gevel kan erg ‘poederig’ zijn dat hij niet meer draag vast is. Verf kan dan niet goed hechten. Wij bekijken daarnaast ook of sprake is van vocht in de gevel. Afhankelijk van de staat en de ondergrond zijn er dan verschillende mogelijkheden. De door ons meest gebruikte verf is een verfsysteem van SIGMA, specifiek Sigma Façade Topcoat. Dit is een bijzonder veelzijdige en goed dekkende buitengevelverf met een zeer mooi eindresultaat. Het product heeft een duurzame toplaag met een uitstekende hechting.

Deze professionele coating kenmerkt zich door een uitstekende buitenduurzaamheid, een hoge CO2-dampdiffusieweerstand en een lage waterdampdiffusieweerstand. Dit klinkt ingewikkeld maar het komt er feitelijk op neer dat deze verf in sterke mate waterdamp doorlatend is. Met een damp doorlatende verf zoals deze, verdampt het vocht in de steen veel sneller dan met een klassiek verfsysteem naar buiten zonder dat vocht naar binnen kan trekken. Een ander voordeel is dat deze muurverf een vuil afstotende werking heeft waardoor de gevel langer mooi blijft. Deze door ons geverfde achtergevel in Schiedam kan nu weer jaren mee….

Ook geïnteresseerd in een nieuwe frisse laag verf op uw woning? Bel SCHILDERSBEDRIJF DE BRUIN

Achtergevel eindresultaat

Misschien vind je dit ook leuk ...