MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Hogedruk reiniging en Coating

Voor het aanbrengen van coating of verf op het dak of de buiten muren of de gevel is een goede reiniging noodzakelijk, omdat de coating anders zich niet goed zal hechten aan de onderlaag. Voor Hogedruk reiniging en Coating maken wij gebruik van specialistische hogedrukreinigers, soms met warm water en soms met koud water afhankelijk van de situatie. Deze reinigingstechnieken zetten wij onder andere in bij het verwijderen van graffiti, het reinigen van bestrating , buiten muren en voor een grondige gevelreiniging .

Na het reinigen en drogen, brengen wij een professionele coating aan, in dit geval hebben wij voor deze gevel en schuur gebruik gemaakt van façade top coat satin sigma. Sigma Facade producten zijn de beste verfsoorten voor een buitenmuur.
De Façade muurverf kan worden gebruikt voor de buitenmuur van een woning, bedrijfspand of ander object.

Met deze buiten muurverven kun je er van uit gaan dat je de hoogst haalbare kwaliteit in huis haalt. Deze Sigma Façade Coating is beschikbaar in verschillende buiten muurverven met ieder eigen unieke eigenschappen.

Hieronder leggen we uit welke soorten Sigma Facade Topcoat er zijn.

Sigma Facade Topcoat Matt

De meest gebruikte matte gevelmuurverf van Sigma is de Sigma Facade Topcoat Matt. Dit is een regenbestendige gevelverf die ook nog eens erg makkelijk aan te brengen is.
Dankzij de Quick Rain Resistance technologie is na aanbrengen van deze verf de buitenmuur binnen 20 minuten al regenbestendig.
Heel handig dus op dagen met wisselvallig weer!

Sigma Facade Topcoat Self-Clean Matt

De andere veelgebruikte en unieke matte gevelmuurverf van Sigma is de Sigma Facade Topcoat Self-Clean Matt.
Deze muurverf is namelijk zelfreinigend. Dit is mogelijk door de Self Clean Technology. De buitenmuurverf heeft een heel hoge duurzaamheid en is perfect regendicht.
Daarnaast laat deze muurverf wel waterdamp door, zodat ook de kleurechtheid behouden blijft.

Sigma Facade Topcoat Satin

De zijdeglans variant als glansgraad wordt steeds populairder. Mensen kiezen steeds sneller voor een zijdeglans muurverf, i.p.v. mat. Het voordeel van een zijdeglans muurverf,
is dat deze wat sterker is. De meest gekozen zijdeglans buitenmuurverf is de Sigma Facade Topcoat Satin. Net als de matte variant is ook deze muurverf bestand tegen regen en is
het behoud van de kleur heel erg goed.

Sigma Facade Prim Aqua

Voor het beste resultaat raden wij aan om de buitenmuur eerst te voorzien van een primer.
De grondverf die ideaal is voor het Facade systeem, is de Sigma Facade Prim Aqua. Dit is een dekkende primer op waterbasis die zorgt voor de beste ondergrond.
Het voordeel van het gebruik van deze primer, is dat je minder nodig hebt van de toplaag, zoals de Sigma Facade Topcoat mat.

Ook geïnteresseerd in wat wij kunnen doen voor u op het gebied van reiniging en coating?

Bel of mail met Schildersbedrijf de Bruin Schiedam | Vlaardingen | Rotterdam

Misschien vind je dit ook leuk ...