MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Plafonds en Wanden

Wilt u een strak afgewerkt plafond of wand? Een extra kamer op de zolder? dan bent u bij ons aan het juiste adres. Schildersbedrijf de Bruin levert en monteert gipsplaten en wanden. Gipswanden en plafonds zijn snel , relatief goedkoop, brandwerend en bijzonder goed te verwerken. Maar let op er zijn heel veel verschillende producten zoals gipsplaten met schuine kanten, afgevlakte kanten, ronde kanten, gipsplaten voor wanden, natte ruimtes zoals douche, badkamer, of vochtige ruimtes zoals kelders. Laat ons u informeren over de mogelijkheden, en de afwerking hiervan.

Voorbeelden

Advies:

Strakke afgewerkte plafonds of wanden beginnen altijd eerst met een goed advies. Merken wij dat het plafond lelijk is geworden door lekkage dan melden we dat. Wordt er gerookt in huis dan hebben wij daar ook speciale oplossingen voor zoals speciale primer die er voor zorgt dat nicotine niet in de ondergrond trekt. Hierdoor ontstaat een mooi resultaat, én kunt u eventuele toekomstige nicotine aanslag eenvoudig zelf verwijderen met een reiniger of ammonia. Voor natte ruimtes zoals badkamers gebruiken wij waterdichte twee componenten coatings. Voor kinderkamers gebruiken wij speciale water gedragen niet-giftige verf.

Zo ziet u dat iedere klus vraagt om een advies op maat.

Door het aanbrengen van glasvezelbehang ontstaat direct een gezellig sfeer, door de structuur van het behang wordt de muur ‘zachter’. Glasvezel behang is relatief goedkoop, naadloos aan te brengen, duurzaam en in iedere kleur af te werken. Tot slot zijn ‘achteraf reparaties’ mogelijk, en is het na het aanbrengen met muurverf in iedere kleur af te werken of overschilderbaar. Ook gedesinteresseerd in een goed afgewerkte plafonds of wanden? Bel of mail schilderbedrijf de Bruin in Schiedam.

Een strakke wand of afgewerkt plafond begint altijd met een goed advies……

Mogelijkheden voor wand & plafond afwerking:

  • Plaatsen van gipswanden (en afwerken)
  • Witten (of in iedere andere gewenste kleur)
  • Stucen
  • Behang aanbrengen en afwerken (Glasvezel)
  • Kleur advies
  • Bouw (scheuren) behandelen
  • Spuiten of rollen