MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Constructie Schilderen

Het schilderen van beton en staalconstructies vraagt om een andere aanpak dan bijvoorbeeld het schilderen van een woning. Voor het schilderen van een constructie zoals een brug, stalen trap, kraan, hekwerk of een lift is vakkennis en ervaring nodig. Schildersbedrijf de Bruin heeft deze kennis en ervaring in huis. Daarom kunnen wij u helpen met het onderhoud en schilderen van constructie(s). Op onze website vind u een overzicht van door ons uitgevoerde opdrachten. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van stalen constructies.

Om de overlast te minimaliseren kan Schildersbedrijf de Bruin bij grotere opdrachten ook extra specialisten inzetten zodat wij met ons team de opdracht voor het schilderen van uw constructie binnen één dag of enkele dagen (afhankelijk van de omvang) kunnen afronden.

Voorbeelden :

Speciale aandacht voor veilig werken:

Bij het onderhoud van (stalen) constructies gelden andere eisen aan veiligheid. De meeste constructies bevinden zich vaak in openbare ruimtes of op hoogtes. Daarom komt het voor dat dan speciale hoogwerkers, stellingen, dranghekken nodig zijn. Hierbij moet er soms ook extra rekening worden gehouden met het verkeer of voetgangers. Wij beschikken over deze benodigde middelen en hebben ervaring met dit soort grotere opdrachten. Daarom zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen met uw project. Ben je ook geïnteresseerd in onze diensten ? Bel of mail dan met Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam: 06-28340234 of stuur een bericht.

Wij zijn uw Partner voor onderhoud van constructies

Schildersbedrijf de Bruin is uw partner bij het onderhouden van constructies en werkt uiterst via de geldende veiligheidsvoorschriften en wettelijke richtlijnen.

Specialismen:

  • Bruggen, Sluizen en Tunnels
  • Stalen trapconstructies en relingen
  • Machine fabrieken
  • Aluminium beplating of aluminium objecten
  • Metalen dak constructies of dakplaten
  • Metalen of aluminium gevels
  • etc.