MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Fource Berkel en Rodenrijs

Wist u dat FOURCE Berkel en Rodenrijs een nieuwe klant van ons is? Wij voeren veel opdrachten voor FOURCE uit, waaronder het onderhoud van gebouwen en het schilderswerk. En uiteraard zijn wij daar best een beetje trots op. Naast het leveren van automaterialen en gereedschappen van magazijn tot werkplaats maakt FOURCE automotive ook bereikbaar door innovatieve concepten. Ook faciliteren zij oplossingen voor de autotechnicus, om zijn dagelijkse werk te kunnen doen. Fource is een van de grootste leveranciers van onder andere automaterialen. Lees verder op : https://www.fource.nl/

Wij verrichtten veel onderhoudswerk voor FOURCE, of het nu gaat om binnenschilderwerk of buitenschilderwerk. In dit geval hebben wij een van de bedrijfspanden van FOURCE voorzien van een nieuwe laag verf. Metalen rolluiken, stenen gevels in de bedrijfskleuren van FOURCE. Het verwijderen van oude stickers, en lijmresten, cleanen, aanbrengen van een hecht primer, oneffenheden plamuren en schuren, en tot slot de mooie matte grijze finish. Weer een mooi resultaat voor FOURCE Berkel en Rodenrijs en natuurlijk Schildersbedrijf de Bruin.

FOURCE Logistics, één van onze nieuwe klanten…..

Foto op de voorpagina is afkomstig van :

Heembouw ontwikkelt distributiecentrum Fource Logistics op Oudeland

Misschien vind je dit ook leuk ...