MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Verschillende soorten onderhoud

Wij hebben een aantal VVE in onze klanten portfolio, en hebben ervaring met meerjarenplannen voor gebouw onderhoud.
Onze verschillende diensten bestaan uit:

Preventief onderhoud

Bij preventief onderhoud controleren wij het verfwerk en de coating op verwering, vocht, scheuren en naden, en stellen vervolgens een plan of een advies op voor de werkzaamheden die noodzakelijk zijn. In dit advies leest u wat er nodig is om het pand in top conditie te houden, en duurdere reparaties te voorkomen.

Correctief onderhoud

Correctief onderhoud is feitelijk het uitvoeren van een correctie zodra dit nodig is. Het kan dan onder andere gaan om :

  • houtrot,
  • Lekkende kozijnen
  • Bladderend verfwerk
  • Behandeling van schimmel
  • Naden waterdicht kitten
  • Vocht verwijderen etc.

Planmatig onderhoud

Bij planmatig onderhoud stellen wij van te voren een jaar of zelfs meerjarenplan op. Zo weet u als VVE of woning eigenaar welke kosten er aan komen, zodat u hier ruim van te voren rekening mee kunt houden. Planmatig onderhoud vindt altijd plaats in nauw overleg met de eigenaar of opdrachtgever. Dit is nodig omdat het gaat om het prioriteren van de uit te voeren werkzaamheden.
Hierover kunnen wij u dan ook adviseren, welke werkzaamheden komen er het komend jaar aan, en welke werkzaamheden kunnen nog wel een jaar of zelfs een paar jaar mee?

Prestatie- en systeemgericht onderhoud

Prestatiegericht onderhoud betreft het volledig goed beschermen van al het verfwerk en beglazing van een gebouw door ons Schildersbedrijf de Bruin. Dit betekent dat u geen omkijken meer heeft naar het volledige onderhoud van het verfwerk van uw pand of van de VVE.

Met schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam weet u dan ook dat u een professionele partner in huis haalt. Ook ben tu verzekerd van een kwalitatief goede bescherming omdat wij uiterst werken met de beste producten zoals SIGMA en SIKKENS.

Dit betekent dat uw pand er weer jaren tegen kan zonder verwering door zon en regen, en zonder loslatende verflagen omdat wij bijzonder veel aandacht geven aan een goede voorbereiding. Schuren, reinigen, gronden, en aflakken van al het hout en metaal werk van uw pand kan het beste door een bedrijf met specifieke ervaring op dit vakgebied.

Kijk op onze website naar andere referenties en neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Schildersbedrijf de Bruin SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM

Ook uw partner voor het onderhoud van uw pand, voor VVE’s Woning eigenaren en bedrijfspanden

Misschien vind je dit ook leuk ...