MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Bedrijfspand in kleur?

Metalen gevel bekleding

Recent hebben wij voor deze klant het bedrijfspand in kleur geschilderd.

Klik op de foto’s voor een vergroting.

Metalen gevel bekleding :

Bedrijfspand in kleur of periodiek onderhoud van uw pand? Er komen steeds meer modernere bedrijfspanden bij die vaak zijn voorzien van metalen gevel bekleding zoals aluminium of metalen gevel en dak beplating. Het onderhoud of de renovatie van dit soort gevels of daken vereist een eigen aanpak. Natuurlijk lijkt metalen gevelbekleding onderhoudsvrij, en het is inderdaad ook onderhoudsarm maar toch is een periodieke inspectie aan te bevelen. Niet alleen kunnen gedeukte platen worden hersteld, ook corrosie kan worden geconstateerd en voorkomen. Veel van deze platen worden vanaf fabriek namelijk voorzien van een coating. De buigranden van deze geprofileerde beplating en de onder en bovenranden zijn kwetsbare plaatsen in ons Hollandse weer.

Iedere coating krijgt uiteindelijke barstvorming. Onthechting van de ondergrond of verflaag kunnen dan voor problemen zorgen. De keuze van het verfsysteem en de juiste voorbewerking ten opzichte van de fabriekscoating is in dit geval bepalend. Dit komt omdat een goede hechting van het verfsysteem van object tot object kan verschillen. Soms is zijn een of twee lagen epoxy of multiprimer nodig. In dit geval volstond een lichte schuurbeurt, een goede reinigingsbeurt en het aanbrengen van twee lagen acrylaatverf.

Bent u op zoek naar een schilder met de juiste vakkennis, zoekt u een schilder in Schiedam, Vlaardingen of Rotterdam met de juiste referenties op dit specifieke gebied, of wilt u uw bedrijfspand ‘gewoon’ in de kleuren van uw huisstijl zien?

Bel of mailt u dan : SCHILDERSBEDRIJF DE BRUIN

Buitenschilderwerk

Misschien vind je dit ook leuk ...