MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Schilderwerk Restaurant

warungmini binnenverf

Direct In het nieuwe jaar hebben wij een binnenschilderwerk klus bij een restaurant in Rotterdam mogen uitvoeren. Wij hebben het gehele binnenschilderwerk van dit restaurant in Rotterdam, waaronder de wanden en plafonds uitgevoerd in een lekker frisse kleur. Hiervoor hebben wij een professionele muurverf gebruikt (Sigma Pearl). Deze matte verf is zeer goed reinigbaar met de meeste reinigingsmiddelen. Daarnaast hebben wij de binnen deuren, deurlijsten en kozijnen welke door slijtage en vandalisme waren beschadigd gereinigd, daarna herstelt en afgelakt. Hiervoor hebben wij een slijtvaste watergedragen geurloze SIGMA binnenverf gebruikt.

Het restaurant is nu dan ook weer helemaal in nieuwe lichte kleuren geverfd, schoon, fris en geheel in stijl. En dat doet volledig recht aan de lekkerste Surinaamse, Javaanse en Indische gerechten waarom zij algemeen bekend staan in Rotterdam en de wijde omgeving.

Klik op de foto’s voor een vergroting.

Ook uw winkel of bedrijfspand laten opfrissen?

Ook geïnteresseerd in het laten uitvoeren van het binnenschilderswerk voor uw restaurant, winkel, bedrijfspand, object of natuurlijk uw woning? Dan bent u nu op de juiste plek aangeland. Schildersbedrijf de Bruin voert uw opdracht uit exact zoals u dat wenst. In verband met uw openingstijden kunnen wij u volledig ontzorgen door onze werkzaamheden sávonds of s’nachts uit te voeren. Zo worden uw bedrijfsactiviteiten niet gestoord en ondervinden uw klanten geen last.

warungmini binnenverf
In overleg met de opdrachtgever een nieuwe frisse kleur bepaald door middel van het aanbrengen van een kleuren staal.
Schildersbedrijf de Bruin Schiedam de specialist voor binnenschilderswerk in SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM

Misschien vind je dit ook leuk ...