MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Zuider Gymnasium

Deze kerstvakantie hebben wij van Schildersbedrijf de Bruin niet stilgezeten. Nee, in tegendeel…omdat de hardwerkende studenten van het Zuider Gymnasium een weekje vrij hadden, kregen wij mooi de kans om hun klassieke schoolgebouw eens een goede opfrisbeurt te geven.

Het Zuider Gymnasium is het enige kleine zelfstandige gymnasium in Rotterdam-Zuid. en is er speciaal voor de (aller) slimste leerlingen, maar ook deze hardwerkende leerlingen maken wel eens vlekken. De wanden van het Zuider Gymnasium waren namelijk erg vies geworden en zaten vol met strepen door de vele rugtassen die dagelijks tegen de muren komen. Omdat dit intensieve gebruik nu eenmaal ook vraagt om drastische maatregelen hebben wij een speciale zeer hard vloercoating gebruikt maar dan op de wanden. Deze coating heeft zeer goede kras werende en slijtvaste eigenschappen, waardoor dit schoolgebouw er nu weer jarenlang netjes uit zal zien. En mocht er na enige tijd toch weer wat strepen en vlekken zichtbaar worden dan is het fijn om te weten dat deze speciale coating zeer goed is te reinigen met een lauw sopje.

Kijk voor meer informatie en een uitgebreidere uitleg HIER

https://zuidergymnasium.nl/

Ook uw woning of bedrijfspand opnieuw laten schilderen? Bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgave of offerte.

Schildersbedrijf de Bruin SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM e.o.

Indien gewenst kunnen wij buiten kantoortijden of in het weekend werken als dit nodig is zodat uw klanten , studenten of bezoekers geen last hebben van onze werkzaamheden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Misschien vind je dit ook leuk ...