MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Een mat zwarte gevel ?

Deze klant in Schiedam wilde een mat zwarte gevel. Wij hebben deze eerst voor behandeld door het houtwerk goed te schuren en plamuren en hierna grondig te reinigen. Vervolgens hebben wij het houtwerk voorzien van een solide grondlaag en deze licht geschuurd. Na het afnemen en volledig vetvrij te maken hebben we het houtwerk met Sigma S2U Nova Matt verf af gelakt.

Deze professionele verf geeft een prachtige matte kleurlaag en geeft het hele pand sfeer en een zeer klassieke uitstraling. Door deze matte finish wordt een prachtige diffuse licht inval gecreëerd waardoor een echt apart effect ontstaat , waarbij afhankelijk van de verschillende weersomstandigheden ook een constant veranderende kleur beleving ontstaat.

Omdat een mat zwarte gevel nu eenmaal gevoeliger is voor vuil dan hoogglans en zwart nu eenmaal gevoeliger is voor zon en UV invloeden in verband met de  beperkte reflecterende werking zoals dat bij wit het geval is, is deze Sigma verf voorzien van LTA+- technologie, wat betekent dat deze verf extra Kras- en slijtvast is en tevens geschikt voor veel hogere temperaturen.

Deze verf blijft ademen en is vochtregulerend omdat vocht goed de kans krijgt om te verdampen. Tot slot is deze verf  erg milieuvriendelijk en gemakkelijk te reinigen.

Heeft u ook inspiratie gekregen om af te wijken van de traditionele buiten kleuren? Wilt u advies en een langdurig goed resultaat? Neem dan contact met ons op en laat ons u gratis adviseren !

SCHILDERSBEDRIJF DE BRUIN | SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM | E.O.

Misschien vind je dit ook leuk ...