MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Plafonds en Wanden

Voor deze klant hebben wij een complete ‘make over’ gedaan voornamelijk op de plafonds en wanden. Een moderne woning met een moderne inrichting maar wel met een kleine knipoog naar de jaren 30 door een zeer verfijnde lijn tussen de plafonds en wanden aan te brengen. Hierdoor ontstaat een echt klassieke uitstraling. De gekozen kleuren van de plafonds en wanden combinatie maakt het geheel helemaal af.

Voorbeeld:

Klassiek en modern gecombineerd?

Bij een “triadische” kleurencombinatie gebruik je drie kleuren die gelijk verdeeld zijn over de kleurencirkel. Met andere woorden: ze moeten precies even ver uit elkaar liggen. Denk aan de combinatie rood, geel en blauw, of juist paars, oranje en groen. Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor een gradatie. Even ter illustratie, stel dat we een bepaalde kleur nemen en deze voor 50% mengen met wit dan ontstaan twee kleuren die elkaar naadloos aanvullen. Door ‘te spelen’ met gradaties in combinatie met het natuurlijke licht in de woning, die trouwens veranderd door de kleur van bijvoorbeeld de vloerbedekking of de gordijnen, ontstaat een rustige e, exact uitgekozen kleuren combinatie.

Wilt u ook een eigen touch geven aan uw woning? En een bijzondere kleuren combinatie van uw plafonds en wanden, maar zit u zelf ‘even vast’ of heeft u hier hulp bij nodig? Bel of mail ons en wij denken graag met u mee. Want zoals deze woning bewijst kan een combinatie van modern en klassiek prima samen. Een woning met zo’n gedurfd plan wordt nooit saai. Deze woning laat zien dat je jouw interieur echt niet in een speciaal hokje hoeft te stoppen. Door gebruik te maken van een kleurenschema en door zelf de juiste kleine details toe te voegen zoals deurgrepen, verlichting maar ook meubels zorg je ervoor dat je huis alsnog één geheel wordt.

Wilt u ook een eigen touch geven aan uw woning? Bel of mail ons en wij denken graag met u mee…

Schildersbedrijf de Bruin SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM

Misschien vind je dit ook leuk ...