MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Maatwerk

Schildersbedrijf Schiedam maatwerk

Wist u dat u Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam ook maatwerk levert?

Wilt u alleen de hoger gelegen delen van uw woning laten schilderen, omdat u niet beschikt over de juiste klimmaterialen? Of wilt u alleen het schilderwerk op de zuidzijde laten uitvoeren? Zou u graag u een onderhoudscontract willen en geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van uw pand? Wilt u het binnenschilderwerk nu en het buiten schilderwerk in de zomer laten uitvoeren, om zo kosten te besparen? Of zou u uw woning samen met de buren laten schilderen en zo een burenkorting willen ontvangen?

U zegt het maar. Bij ons is klant koning.

Schilder onderhoudsplan op maat

Ook kunt u bij Schildersbedrijf de Bruin terecht voor een maatwerkplan dat volledig met u als opdrachtgever wordt opgesteld. Bij een meerjarig huis schilder plan (in principe tot 10 jaar) bespreken wij een onderhoudsschema dat exact is afgestemd is op uw situatie. In dit schema staat opgesomd welke werkzaamheden wanneer verricht worden. Tussentijds kunnen wij controles uitvoeren. Wanneer bij een controle blijkt dat een bewerking eerder plaats moet vinden of juist kan worden uitgesteld om de staat van uw woning of bedrijfspand te kunnen handhaven dan wordt dit met u overlegd.

Services

Een schilder onderhoudsplan op maat geldt namelijk niet alleen meer voor bedrijfspanden, constructies, VVE’s of woning bouwverenigingen. De voordelen van een onderhoudsplan op maat gelden ook in de particuliere sector of voor bijvoorbeeld uw kleinschaliger bedrijfspand of praktijk. Bij een dergelijk onderhoudsplan controleren wij uw pand en geven een (vrijblijvend) advies. Periodiek komt een van onze schilders langs en bekijkt ook de moeilijker gelegen delen.

Dit betekent :

  • Periodiek komt een van onze schilders langs en deze schilder bekijkt uw pand grondig.
  • De Schilder kijkt ook naar de hoger gelegen of moeilijk bereikbare delen van uw object.
  • Constateringen worden eerst met u besproken.
  • Houtrot en dure reparaties kunnen worden voorkomen/verminderd.
  • Vocht en schimmel in uw woning kan tijdig worden ontdekt.
  • Onderhoudskosten kunnen hierdoor verlagen.

Maatwerk schilder nodig in Schiedam?

Schildersbedrijf de Bruin Schiedam is ook uw partner voor maatwerk.

Bel of mail ons voor meer informatie.

SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM

Misschien vind je dit ook leuk ...