MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Voetbalvereniging Schiedam

Schilderbedrijf de Bruin op het voetbalveld in Schiedam

Wist u al dat Schildersbedrijf de Bruin de lokale voetbalvereniging Schiedam support? Wij geloven namelijk dat het steunen van de lokale voetbalclub erg belangrijk is. Sport is mooi, verbroederd, is teamwerk, zorgt voor een betere conditie en uithoudingsvermogen, meer energie en een verbeterde weerstand. En wie wil dat nou niet? Wij willen dit ook graag uitdragen als bedrijf, en zijn trots dat we op deze manier een klein steentje kunnen bijdragen aan voetballend Schiedam.

Schildersbedrijf de Bruin langs de lijn van voetballend Schiedam. Klik HIER voor meer informatie.

Dat sporten belangrijk is weet iedereen. Voor je lijf je energie maar ook voor het onderhouden van sociale contacten. Sportverenigingen zijn meer dan ooit afhankelijk van vrijwilligers om te kunnen overleven. Wij willen daar graag een klein steentje aan bijdragen. Dat daar wij ons logo terug zien op het veld is natuurlijk ook mooi meegenomen en goede reclame, maar dit is niet het hoofddoel. Wat ons betreft : Kijk ook eens op internet naar een overzicht naar een voetbalvereniging of sportvereniging in de buurt van Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam en ga ook lekker het veld op.

Misschien vind je dit ook leuk ...