MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Fred de Bruin

Eigenaar en Vakschilder

Schildersbedrijf de Bruin is een schildersbedrijf met een jarenlange ervaring en beschikt over een zeer uitgebreide klant portfolio. Wij werken voor particulieren maar ook voor bedrijven zoals woning stichtingen, VVE’s Gemeentes of zelfs het onderhoud aan alle de bungalows van een vakantie park in het Noorden van het land. Hoewel we zeer flexibel in de grootte van een opdracht of de locatie zijn is onze thuisbasis Schiedam. Ons bedrijf bestaat jarenlang en dit is dan ook direct onze grootste referentie. Iedere opdracht is uniek en iedere klant heeft andere wensen. Wij begrijpen dat.

Met schildersbedrijf de Bruin haalt u dan ook een professioneel schildersbedrijf in huis. Flexibel als het gaat om werktijden en locatie maar ook in staat om resources op te schalen afhankelijk van de grootte van de opdracht. Wij werken uiterst met goed opgeleide medewerkers en professionele verfproducten. Wij beschikken over de juiste (veiligheid) certificaten en verzekeringen.

Geef het onderhoud aan uw pand of object niet zomaar uit handen, ga voor kwaliteit en ervaring, ga voor Schildersbedrijf de Bruin.

Fred de Bruin