MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Pand in de Steigers

Deze week hebben wij dit mooie pand in Schiedam volledig onder handen genomen, en…zoals u ziet hebben we dit groots aangepakt, door het ‘ pand in de steigers ‘ te zetten. Tevens natuurlijk met afzetlint, waarschuwingsborden en natuurlijk met de benodigde gekeurde klimmaterialen en juiste VCA papieren. U ziet het voor een opdracht als deze bent u bij Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam aan het juiste adres.

Zowel bij de voor als achterkant ging het pand in de steigers, en hebben we het verfwerk nagekeken, geschuurd, gereinigd, gegrond, en afgelakt. En dan weet u dat u er weer jaren tegenaan kan. Want zo blijft uw woning niet alleen fraai, en voorkomt u hogere kosten (als het hout te ver beschadigd is) maar wordt ook de waardevermeerdering van uw woning gegarandeerd.

Natuurlijk gebruiken wij uiterst professionele producten zoals SIGMA of SIKKENS, ook dit maakt een groot verschil. Wij zeggen niet alleen dat we deze producten gebruiken we laten het ook zien, en ook hieruit blijkt maar weer het verschil tussen zomaar een bedrijf of Schildersbedrijf de Bruin. Door de juiste verf producten te kiezen en rekening te houden met UV, de zonkant, of regenval , de regenkant van een pand adviseren wij u in het juiste product.

Ook geïnteresseerd in het uitbesteden van het onderhoud van uw kostbare bedrijfspand of woning? Bel of Mail ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

Volgens Louis van Gaal is “Kwaliteit is het uitsluiten van toeval”, en dat is ook zo….want alleen door de juiste producten , de juiste certificaten, opgeleide mensen, en kennis…..kortom kwaliteit, bent u er zeker van dat uw woning weer echt voor jaren beschermd is.

Bel of mail Schildersbedrijf de Bruin SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM

Misschien vind je dit ook leuk ...