MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Zwart afgelakte gevel?

Onze klant LKQ in Amersfoort wilde een zwart afgelakte gevel. Dus hebben wij de voorgevel eerst strak in de multi primer gezet, en daarna afgelakt met sigma allure gloss.

Sigma S2U Allure Gloss is een buitengewoon duurzame lakverf met een zijde mat of hoogglans finish voor buiten op basis van polyurethaan-alkydhars waarbij gebruik wordt gemaakt van wat Sigma zelf noemt een ” DGS technologie “.

Deze professionele verf is geschikt voor het voor- en aflakken van geveltimmerwerk maar ook voor staal en non-ferrometalen, nadat deze zijn behandeld met een sigma multi primer. Het door Sigma genoemde innovatieve Dual Guard System® (DGS) bestaat uit een tweede bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt tegen Uv-straling. Hierdoor verbetert de duurzaamheid en de glans tot wel 50%.

Hierbij behoudt de verf zijn soepele verwerking, uitstekende droging en zelfreinigende werking door regenwater. Door de eigenschappen van professionele coating kan Sigma Coatings een ‘schildersvrij’ garantietermijn garanderen van wel 10 jaar, zelfs als er zoals in dit voorbeeld sprake is van een zwart afgelakte gevel, omdat zwart nu eenmaal veel mindere warmte opneemt dan witte of lichtere ondergrond. Wij als Schildersbedrijf de Bruin zijn trots op het eindresultaat en staan garant voor een langdurig mooi resultaat voor onze klant LKQ in Amersfoort.

LKQ Amersfoort

Ook geïnteresseerd in wat Schildersbedrijf de Bruin voor uw pand of uw bedrijfspand kan betekenen? Bel of mail met ons en laat u door ons vrijblijvend informeren.

Misschien vind je dit ook leuk ...