MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Schilder klus ?

Schildersbedrijf de Bruin Schiedam Busjes

De lente en de zomer zijn de 2 beste seizoenen voor het uitvoeren of vernieuwen van uw buitenschilderwerk. Door de optimale luchtvochtigheid en de milde temperatuur vloeit en droogt de verf goed en dit zie je dan ook direct terug in een prachtig eindresultaat. In deze periode hebben schilders het daarom ook meestal het drukst. Maar ook in de winter kan buitenschilderwerk worden uitgevoerd, Dit komt omdat professionele verf leveranciers zoals SIGMA en SIKKENS speciale lak producten hebben ontwikkeld die schilderen mits boven het vriespunt mogelijk maakt.

Natuurlijk vinden onze schilders het fijnst als ze lekker in de buitenlucht kunnen schilderen, en zo zelf ook nog een ‘kleurtje’ kunnen meepakken. Naast de temperatuur is ook de luchtvochtigheid belangrijk, is het te vochtig dan schilderen wij niet buiten. Bij schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam garanderen wij een hoge kwaliteit, en dat kan alleen bij de juiste weersomstandigheden.

Schilder klus ? Ook uw buiten schildersklus is afhankelijk van een aantal factoren:

Temperatuur :

De Ideale temperatuur voor buitenschilderwerk is : tussen de 10 en 25 graden.

Luchtvochtigheid :

De ideale luchtvochtigheid (uiterst) Voor professionele verf is maximaal tussen de 85 en 90%

Ook een schilder klus? Het plannen van afspraken, tenminste als het om buitenschilderwerk gaat, is dan ook niet altijd eenvoudig. Maar zoals gezegd wij leveren kwaliteit en dat kan alleen als de juiste weersomstandigheden zich aandienen en dat is altijd lastig in te schatten. Wilt u ook uw buiten schilderwerk door ons laten uitvoeren? Neem dan alstublieft zo snel als mogelijk contact met ons op, dan kunnen wij uw opdracht ook zo snel als mogelijk inplannen, en bent u en uw woning weer verzekerd van een goede bescherming.

Schildersbedrijf de Bruin uw specialist voor buitenschilderswerk in :

SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM e.o.

Misschien vind je dit ook leuk ...