MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Buiten Schilderwerk

Een kwalitatief goede dikke laag verf is belangrijk voor het behoud van uw woning, bedrijfspand, of object. Hout, metaal en muren verdienen regelmatig onderhoud om in goede conditie te blijven. Maar daarnaast geeft een goede verflaag een mooie uitstraling. Of het groot of kleine opdracht is, oud of nieuw, bij ieder pand controleren wij vooraf o.a. de aangebrachte verflaag, de hechting, laagdikte, afwatering, kitnaden, sluitingen en houtverbindingen. Voor al uw buiten schilderwerk bel of mail Schilderbedrijf de Bruin.

Voorbeelden:

Schildersbedrijf de Bruin

Hoewel wij door het hele land werken is onze thuishaven Schiedam en omstreken. En dit is ook direct ons beste visitekaartje, namelijk ons klanten bestand. Geen enkel bedrijf kan meer dan 40 jaar bestaan door slecht buiten schilderwerk af te leveren. Wij zijn dan ook echt trots op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Want of het nu om een hypermodern object gaat of om juist een monumentaal pand, u kunt rekenen op de professionaliteit en ervaring die wij al jaren leveren aan onze klanten. Dat betekent :

  • Vakkundig opgeleide en gecertificeerde schilders met jaren lange ervaring
  • Gebruik van professionele verf producten (wij gebruiken uiterst SIGMA en SIKKENS verfsystemen)
  • Gebruik van VCA goedgekeurd klimmateriaal en stellingen
  • Professionele presentatie (schilders met nette werkkleding en voertuigen)
  • Garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden

Onze beste visitekaartje is ons uitgebreide klanten bestand van zowel particulieren, bedrijven stichtingen als VVE’s

Fred de Bruin

Buitenschilderwerk

Wanneer, Wat, Hoe vaak?

Goed buitenschilderwerk is een kwestie van vele factoren, de vakkennis van de schilder, de gebruikte producten en materialen, de afwerking en voorbereiding van de ondergrond, de weersomstandigheden. Te koud, te warm, regen, ijs zijn geen goede omstandigheden, wij plannen onze werkzaamheden zo goed als mogelijk en in overleg met onze klanten. Bel of mail ons bijtijds, ook al wilt u zich alleen nog maar even oriënteren, wij adviseren u dan wanneer de buitenwerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd, zo weet u zeker dat wij uw opdracht kunnen uitvoeren, en uw woning of object weer voor vele jaren is beschermd.