MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Erasmus Rotterdam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Een van de grotere projecten die wij hebben mogen uitvoeren is een ziekenhuis in Rotterdam. De witte metalen panelen waren in de loop van de jaren erg vuil geworden en dus was het tijd voor een echte opfrisbeurt. Eerst hebben wij de panelen (met een hoogwerker) geheel gereinigd en vervolgens waterproof opgeschuurd. Na wederom een grondige reiniging en ontvetting hebben wij een speciale (Multi) hecht primer aangebracht en deze tot slot afgelakt met een UV werende en vuilafstotende professionele (SIGMA) coating.

Aanpak:

Ieder project vereist een eigen aanpak

De ondergrond metaal vraagt om een compleet andere benadering dan een andere materialen zoals hout, Trespa, kunststof of steen. Zo is niet iedere ondergrond en vooral ook ieder eerder gebruikte verfsoort geschikt om deze ”zomaar” over te schilderen. Wordt niet eerst een juiste analyse gedaan van de ondergrond dan kan de verf op termijn gaan onthechten. Een metalen ondergrond heeft daarnaast een metaalverf nodig die corrosiewerend is. Schilderbedrijf de Bruin doet altijd eerst een uitgebreide analyse van de eigenschappen van de ondergrond en de te gebruiken materialen. Afhankelijk van de toepassing van de materialen, wordt gekeken naar de geschikte voorbehandelingen en verfsystemen, rekening houdend met NEN- en ISO-normen, corrosiebelasting, UV categorie en weersomstandigheden. In de VOOR en NA foto’s hierboven is dit resultaat te zien.

Alleen door een goede analyse van de ondergrond en gebruikte materialen, en door rekening te houden met weersomstandigheden kan een langdurend mooi resultaat worden bereikt,,,,

Grote Projecten

Vereisen een andere aanpak….

Wij begrijpen dat grotere projecten een andere aanpak vereisen dan kleine. Dat wil zeggen… het resultaat moet wel hetzelfde zijn namelijk een zeer tevreden klant, maar de aanpak van een groot project zoals het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam is toch wel iets anders dan de gemiddelde opdracht. Communicatie gaat over meerdere rollen, planning, project risico’s, kosten, maar ook het kunnen beschikken over een netwerk van experts en kennis. Wij zijn trots op het resultaat, trots om zulke opdrachten in onze portfolio te hebben en trots op een klant als deze….