MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Graffiti Verwijderen

Buitengevel Schiedam met grafitti

Het voorkomen van graffiti is bijna onmogelijk. Het is echter wel belangrijk om graffiti zo snel als mogelijk te verwijderen. Want hoe kunstig sommige graffiti ook is het nodigt andere ‘straat artiesten’ uit om ook hun graffiti te zetten. Terwijl dit op een geheel schone muur veel minder vaak voorkomt.

Ook zorgt graffiti voor verpaupering, en zijn sommige mensen eerder geneigd om (huis) vuil achter te laten. Voor bedrijven maar ook bewoners is graffiti dan ook echt een probleem, Het is nu eenmaal niet heel erg uitnodigend om een restaurant of kapsalon in te gaan die rijkelijk voorzien is van meerdere graffiti.

Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam zorgt voor het professioneel verwijderen van graffiti en het opnieuw sausen van
de muur. Maar dat is nog niet alles, wij kunnen een speciale transparante ‘anti graffiti’ primer aanbrengen over de bestaande muurverf. Hierdoor wordt het verwijderen van een nieuwe graffiti een stuk eenvoudiger.

Afhankelijk van de gebruikte verf en de duur en de structuur van de muur, is het dan ook mogelijk de muur met warm water en/of een hogedrukspuit of stoomreiniger weer geheel schoon te krijgen. Hierdoor is de meeste graffiti goed en vrij eenvoudig te verwijderen.

Ook geïnteresseerd in de diensten van schilder bedrijf de Bruin? Kijk dan snel hier.

Uw bedrijf of woning weer fris en schoon?

Schildersbedrijf de Bruin , kan u helpen !

Schildersbedrijf de Bruin ook uw specialist voor behandelen van graffiti in :

SCHIEDAM | VLAARDINGEN | ROTTERDAM e.o.

Misschien vind je dit ook leuk ...