MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Stadshoudershof

Stadhoudershof Schiedam

In Schiedam op de Westerkade 28 om precies te zijn, staan twee vervallen panden namelijk ‘Neptunus’ en ‘Mercurius’.
Feitelijk moeten we zeggen stonden twee vervallen panden, want de gebouwen uit 1870 zijn inmiddels volledig gerestaureerd en gemoderniseerd. In het plan “De Stadhoudershof” is een unieke mix van oud en nieuw ontstaan waarbij beide panden zijn opgenomen in een aangeleund nieuwbouw project. De unieke historische objecten die van oorsprong zijn gebouwd als Jenever branderij, zijn in het project de Stadhoudershof herontwikkeld en getransformeerd in een aantal mooie appartementen of ‘loft woningen’. Aan dit unieke project hebben wij als Schilders bedrijf mogen meewerken en meedenken daar waar het gaat om het isoleren en afwerken met gipswanden, het stuken, en het schilderen. Het stukwerk, het glad maken van de wanden en schuine plafonds en het vervolgens sausen of witten van de wanden hebben wij met veel plezier gedaan omdat het meewerken aan zo’n project natuurlijk ook voor ons een unieke aangelegenheid is.

Neptunus en Mercurius een unieke harmonie van oud en nieuw:

Specialist in het stuken van wanden en plafonds:

Na het isoleren en het monteren van de gipsplaten voor de wanden en plafonds hebben wij deze behandeld met een stucprimer. In de hoeken en overlappen hebben wij een gaasprofiel gebruikt zodat de aangebrachte pleistergips niet of zelfs nooit meer zal scheuren. Na het gladmaken van de wanden met een speciale schuurmachine hebben wij een voorstrijk middel aangebracht. Tot slot hebben wij de muren en schuine plafonds geschilderd.

Meewerken aan een groot multidisciplinair project kan alleen als alle partijen op elkaar zijn ingespeeld ……

Schildersbedrijf de Bruin

Schildersbedrijf de Bruin Schiedam :

Adviseren, isoleren, monteren, afwerken, schilderen, opleveren…..

Het gaat natuurlijk meestal niet om alleen om het schilderen. Wij van Schildersbedrijf de Bruin kunnen (bijna) ieder project aan, of het nu groot is of klein, of we rekening moeten houden met andere uitvoerende partijen, of we moeten lezen van tekening, of werken in avonduren of weekenden … u zegt het maar.