MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Gevel Herstellen en schilderen

Voor een snackbar in Schiedam Gorzen mochten wij recent de betonnen gevel herstellen en hebben deze opnieuw geschilderd. Op diverse plekken was de stuclaag losgelaten en het voegwerk aangetast. Hierdoor dringt vocht naar binnen en wordt de stuclaag naar buiten gedrukt. Schildersbedrijf de Bruin uit verricht al ruim 60 jaar gevelwerk en herstel aan klassieke panden in Schiedam voor winkels, bedrijven, kantoren en natuurlijk woningen. Voor de vele klassieke oudere panden die Schiedam rijk is gebruiken wij onze reiniging en gevel herstel technieken. Is het voeg- en metselwerk door achterstallig onderhoud of andere factoren, zoals de weersomstandigheden, te poreus geworden? Dan kunnen wij u helpen !

Voorbeeld:

Specialist in gevel herstel ook voor uw woning of bedrijfspand:

Voor het aanbrengen van de nieuwe stuc en verflaag bij dit bedrijfspand, is de buitenmuur eerst ontdaan van losse stukken en is de gevel geheel gecontroleerd en gereinigd. Hierna zijn de voegen en het metselwerk herstelt. Vervolgens is de stuc laag herstelt gelijk aan de huidige structuur van de gevel. Tot slot is de gevel voorzien van een voorstrijk middel met een hechtende werking en is de gevel geverfd met een professionele (sigma) coating, een zogenoemde damp open verf waarbij vochtige damp wel naar buiten kan, maar vocht niet naar binnen.

Een beschadigde gevel ziet er niet alleen minder fraai uit, het kan ook zorgen voor beschadigingen aan de fundering van uw pand en zorgen voor lekkage.

Schildersbedrijf de Bruin

Herstel is noodzakelijk….

Het onderhoud of herstellen van de gevel is noodzakelijk omdat vocht dan geen kans krijgt. Vocht kruipt namelijk overal in uw gebouw of pand en zorgt voor schimmel, groene aanslag en tast hout, beton , verfwerk en voegen aan. In de winter bevriest vocht en zet dan uit waardoor de verf , stuclaag of voegen veel sneller zullen beschadigen. Hierdoor ontstaat dan een vicieuze cirkel, en dit kan eenvoudig worden gestopt. Nadat de gevel is behandeld kan vocht niet meer naar binnen en is uw pand weer goed beschermd.

Gevel herstel eindresultaat

Heeft u een erkend bedrijf nodig voor de reparatie of restauratie van de gevel van uw pand? Denk dan eens aan Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam. Wij zijn specialist in het herstellen van het beton, stucwerk of het houtwerk van de gevel van uw bedrijf of woning.