MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Gevel Bedrijfspand

Wilt u uw de gevel van uw bedrijfspand weer een mooie en frisse uitstraling geven? Dan is het schilderen van de muur natuurlijk een goede oplossing. Iedere buitenmuur, of deze nu van beton, baksteen, metaal, aluminium, trespa of ander materiaal is gemaakt, ziet er met een verse verflaag weer uit als nieuw. Ook verhoogd u de waarde van uw pand, geeft u bescherming tegen regen en andere weersinvloeden. En een onderhouden gevel van uw bedrijfspand zorgt voor een solide uitstraling van uw onderneming naar uw klant.

Voorbeeld:

Specialist in het onderhoud van uw bedrijfspand:

Voor het aanbrengen van de nieuwe verflaag bij dit bedrijfspand is de buitenmuur eerst gereinigd. Oude verflagen, groene aanslag, mos en algen zijn verwijderd en beschadigde voegen en loslatende delen zijn herstelt. Hierna is een voorstrijklaag aangebracht, deze beperkt de zuigende werking van de buitenmuur, zorgt voor een goede hechting en een mooie dekking.

Een goed onderhouden bedrijfspand, biedt bescherming, verhoogd de waarde van uw pand, en geeft een professionelere uitstraling naar uw klanten ……

Schildersbedrijf de Bruin

Plan van aanpak:

Het gaat verder dan alleen het aanbrengen van een nieuwe verflaag!

Het reinigen, aanbrengen van de juiste ondergrond, de inzet van de juiste materialen en vakkennis zorgt er voor dat u veel langer kunt genieten van een goed onderhouden pand. Wij gebruiken uiterst goedgekeurde hoogwerkers en klimmaterialen. Al onze schilders beschikken over de nodige veiligheidscertificaten. Ook gebruiken wij alleen de beste verf producten zoals Sigma Topcoat Satin of sikkens alphacoat, dit zijn professionele veelzijdige en universele buitengevel verf systemen. Het eindresultaat is dan ook een duurzame toplaag met een uitstekende hechting. Deze gevel verf systemen kenmerken zich door een uitstekende buitenduurzaamheid, een hoge CO2-dampdiffusieweerstand en een lage waterdamp diffusie weerstand.

Schildersbedrijf de Bruin, uw specialist voor het onderhoud van uw bedrijfspand.