MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

Plafond en Wanden

Voor deze klant hebben wij een complete make over gedaan. Een moderne woning met een moderne inrichting maar wel met een kleine knipoog naar de jaren 30 door een zeer verfijnde lijn tussen het plafond en de wanden aan te brengen. Hierdoor ontstaat een klassieke uitstraling. De gekozen kleuren van het plafond en de wanden combinatie maakt het geheel af.

Voorbeeld:

Klassiek en modern gecombineerd?

Wilt u ook een eigen touch geven aan uw woning? Bel of mail ons en wij denken graag met u mee. Want zoals deze woning bewijst kan een combinatie van modern en klassiek prima samen. Een woning met zo’n gedurfd plan wordt nooit saai. Deze woning laat zien dat je jouw interieur echt niet in een speciaal hokje hoeft te stoppen. Door gebruik te maken van een kleurenschema en door zelf de juiste kleine details toe te voegen zoals deurgrepen, verlichting maar ook meubels zorg je ervoor dat je huis alsnog één geheel wordt.

Wilt u ook een eigen touch geven aan uw woning? Bel of mail ons en wij denken graag met u mee…

Schildersbedirjf de Bruin

Voor deze woning zijn de wanden en plafonds strak afgewerkt, voorzien van een voorstrijkmiddel, en zijn de plafonds en wanden tot slot in de gewenste kleuren gebracht.