MOBIEL : 06-28340234
TELEFOON : 010-4266409

OVER ONS

Wij zijn schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam. Wij zijn een echt familiebedrijf van Opa op Vader, en van Vader op Zoon en bestaan al sinds 1976. Ons werkveld is voornamelijk in Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam, maar we hebben ook ervaring met de uitvoering van grotere projecten in het gehele land. Naast jarenlange ervaring beschikken we ook over een netwerk van echte vak schilders die werkzaamheden voor ons uitvoeren, waarbij wij zelf ook altijd actief meewerken en vanuit daaruit een project kunnen leiden.

Met name in Schiedam en Vlaardingen zijn veel oude en klassieke panden te vinden, zodoende hebben wij specifieke kennis op het gebied van het onderhoud aan monumentale panden ontwikkeld. Het onderhoud van karakteristieke panden vraagt om een andere aanpak en andere (verf) producten, kleuren dan nieuwbouw of recente objecten. Wij geven daarom altijd een gericht advies op maat exacte afgestemd op uw opdracht, oud of nieuw pand, particulier of bedrijfspand.

Onze schilders scholen zich regelmatig bij, door het volgen van training en het bijwonen van product en kennissessies. Hierdoor zijn we op de hoogte van de laatste trends, nieuwste producten en methodes met betrekking tot het schildersvak.

Wij werken voor particulieren, bedrijven en (woning) stichtingen, en beschikken over alle certificaten waaronder ook “veilig werken” (VCA). Wij houden van duidelijk en eerlijke communicatie, afspraak = afspraak, en gaan pas weg als u echt tevreden bent.

Fred de Bruin,