Jaren 30 woning ?

Jaren 30 woning ?

Jaren 30 Woning Schiedam

Jaren 30 woning

Een jaren 30 woning heeft altijd een bijzondere uitstraling. De status, klasse, en bouwstijl van dergelijke woningen maakt u als bezitter van zo’n pand terecht een trotse eigenaar.

Deze woningen hebben vrijwel altijd authentieke elementen, zoals bijzondere deuren en kozijnen. Het zal u niet verbazen dat regelmatig onderhoud van uw woning noodzakelijk is.

Na verloop van tijd wordt de verf dof, en er ontstaan kleine scheurtjes waardoor vocht de kans krijgt om in het zwakke houtwerk te dringen. De door Schildersbedrijf de Bruin uit Schiedam gebruikte professionele verf en lak systemen hebben zeer bijzondere eigenschappen waarbij regen en vocht niet in het hout kan dringen, maar het reeds aanwezige vocht wel naar buiten.

Dit klinkt als een ongeloofwaardig verhaal maar de betere verfproducenten zoals Sigma komen regelmatig met nieuwe verf systemen die ademend of vochtregulerend zijn en over UV filters beschikken.

Een technisch verhaal, …maar neemt u gerust van ons aan dat het werkt, en niet alleen vocht en schimmel in uw houtwerk voorkomt, maar het gebruik van deze verf zorgt tevens voor een jaren lang bijzonder fraai resultaat en mooie afwerking.

Wij van Schildersbedrijf de Bruin zijn gespecialiseerd in het onderhoud van klassieke en monumentale woningen, in Schiedam, Rotterdam en Vlaardingen en geven u altijd een geheel vrijblijvend en gratis advies.

Door steeds weer over oude verflagen te schilderen en goedkope (of kwalitatief mindere) verf te gebruiken levert u in op de kwaliteit van het geleverde werk.

Vraagt u een offerte bij Schildersbedrijf Schiedam dan kunt u er zeker van zijn dat hier automatisch de beste behandeling en het beste verfsysteem wordt gebruikt.

En is het houtwerk van uw woning toch op bepaalde plaatsen aangetast door vocht, dan zijn wij in staat om dit onzichtbaar voor u te herstellen.

Zie hieronder het resultaat van een van de kozijnen van deze bijzondere woning VOOR en NA de behandeling.

Kozijn VOOR behandeling door Schildersbedrijf de Bruin Kozijn NA behandeling door Schildersbedrijf de Bruin