Toe aan nieuw behang?

Toe aan nieuw behang?

Behang? Dan bent u bij schildersbedrijf de Bruin aan het juiste adres. Wij behangen uw wanden in iedere gewenst dessin of structuur. Van traditioneel behang tot

Glasvezel Behang

GlasvezelbehangGlasvezel is sterk, voordelig, en heeft de eigenschap om kleine scheuren en oneffenheden in de wand op te vullen. Glasvezel behang is daarom zeer geschikt voor scholen, ziekenhuizen etc, maar door de vele verschillende structuren ook prima voor woonkamers, trappen, gangen. Na het aanbrengen van glasvezel behang kunnen wij dit in iedere kleur schilderen. En wanneer de ruimte weer een schilderbeurt nodig heeft, of de kleuren u vervelen, dan kan er zonder meer weer een nieuwe kleurlaag worden aangebracht. Glasvezel is onderhoudsvrij. En mocht een stuk van uw wand beschadigen dan kan dit plaatselijk worden gerepareerd. Wij kunnen u voorbeelden laten zien van dit behang en u adviseren. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want glasvezel of scan is bijzonder prijs vriendelijk.

Dessin of Vinyl

Heeft u onze hulp nodig met het behangvrij of behangklaar maken van uw wanden? Geen probleem. Wij bereiden uw wanden voor op een prima resultaat.  Geen vouwen, of oneffenheden. Gewoon een gladde wand voorzien van een professionele voorstrijk zodat het behang niet meer loslaat, ook niet na enkele jaren.

 

Behang